Announcement
March 16, 2018 Any enquiry please contact Smalbiz Support Centre via whatsapp through this number : 0163761800

Videos

Memori Indah! Nostalgia, Mat-Mat Motor Dulu-Dulu Dalam Kenangan
52 Views - 2018-05-22T15:26:02+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Memori Indah! Nostalgia, Mat-Mat Motor Dulu-Dulu Dalam Kenangan. Zaman ni x panggil mat rempit tp panggil mat motor tp satu je saya salute kat mereka x ade p...

Comel Je 2 Biji Suzuki vs125 Kat Kedepan, Tapi Garang !
52 Views - 2018-05-18T22:09:51+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Cerita siang td.. sebelum dipotong oleh rakan seperjuangan skuter yg lain adleez motorsport (y15) dan kkmr motorsport (honda rs) menjdikan kami tempat ke 3&4...

Restore RXZ flat tingkat 4 yang tiada lift, tabah betul owner
60 Views - 2018-05-17T15:29:26+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Restore RXZ flat tingkat 4 yang tiada lift, tabah betul owner RXZ nie sy restore dalam rumah flat tingkat 4 yang tiada lift. Mmg mustahil untuk bawa sebiji r...

Pelepas angin kot, Balapan Liar Rojak Abis Moto !
51 Views - 2018-05-15T16:46:32+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Pelepas angin kot, Balapan Liar Rojak Abis Moto! Sekali superbike pun layan sekali ehehe. Mana punya geng ni. Syok oo kalau mcm ni, masa ni la nak uji jenter...

27 SIMPLE WAYS TO NATURALLY REVERSE CAVITIES AND HEAL TOOTH DECAY
61 Views - 2018-05-15T07:42:12+00:00 By Fasianah Majanang

Avoid serious teeth problems simply by using these tips! Take proper care of your teeth and don't forget to see the dentist every now and then. 😉 Subscribe t...

30 THINGS YOU KEEP DOING WRONG
48 Views - 2018-05-15T07:40:12+00:00 By Fasianah Majanang

Change your perspective on the common things you used to do wrong! You'll thank me later! 😉 Subscribe to 5-Minute Crafts GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz Subscri...

20 COOL 1-MINUTE HAIRSTYLE HACKS
38 Views - 2018-05-15T07:39:41+00:00 By Fasianah Majanang

Learn how to make great-looking hairstyles in just one minute! You won't believe how cute and easy they are! Give it a try! :) Subscribe to 5-Minute Crafts G...

Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR 😉🙈
42 Views - 2018-05-14T15:13:57+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR 😉🙈 Cute la awek naik rr ni. Moto lawa automatik kalau awek naik lagi la lawa. Korang jangan tergugat ye. Za...

Zai Terejal, Cakap nak ride santai, sekali kena bantai potong berjemaah
52 Views - 2018-05-07T17:14:31+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Zai Terejal, Cakap nak ride santai, sekali kena bantai potong berjemaah, abang cuba kejar, paip on spec 2 jarang hujung x mari. Abang jalan dulu ada tugas na...

Ultimate WINS/FAILS/FUNNY - ESPECIAL EM DUAS RODAS #EITANOIS
59 Views - 2018-05-06T07:24:04+00:00 By Roslin @ Rosnahyati Mojipah

New Funny - Agriculture: https://www.youtube.com/watch?v=QRyQ6x8fiwM Nossas Redes Sociais: Facebook: https://www.facebook.com/caminhoesaoextremo Instagram: h...

Мгновенная карма! Люди получают по заслугам Instant Karma In
50 Views - 2018-05-06T07:22:52+00:00 By Roslin @ Rosnahyati Mojipah

👉 Subscribers : - http://www.youtube.com/channel/UCPBV6... Это подборка мгновенной кармы !) Спасибо за просмотр ! Если понравилось ставь ЛАЙК и подпишись на ...

WHAT COULD GO WRONG! - Super FUNNY MOMENTS & FAILS compilation
65 Views - 2018-05-06T07:19:51+00:00 By Roslin @ Rosnahyati Mojipah

WHAT COULD GO WRONG! - Super FUNNY MOMENTS & FAILS compilation By Cat Tuber. Get ready to laugh like never before watching this video of ultimate funny fails...

Sakit ! Rider down saat ambik corner di Red Line.
50 Views - 2018-05-03T16:57:51+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Sakit ! Line merah lagi...aritu rider rs kecundang. Hati-hati ride geng. Safety first tu sentiasa. Jangan layan kawan-kawan duk bakar line kata tak laju la, ...

Jiwa Permotoran! Pas vs Bn, Kami Tetap Sahabat
54 Views - 2018-04-30T13:11:38+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Jiwa Permotoran! Pas vs Bn, Kami Tetap Sahabat. Walau berbeza ideologi, fahaman politik berbeza kami sebagai pencinta dunia permotoran tetap sahabat. xmau ga...

MAKCIK BAWANG ride Rxz cuba nak goda abang Fadil Pomen
52 Views - 2018-04-29T15:12:56+00:00 By Eliass Abdul Hamid

MAKCIK BAWANG ride Rxz cuba nak goda abang Fadil Pomen. Makcik tak puas ati sbb malam ni ada game tapi moto tak laju..abang fadil dah sakit kepala kena layan...

Padu !! Are U Ready? Malaysia CP150 Cup Prix
55 Views - 2018-04-24T14:08:43+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Padu !! Are U Ready? Malaysia CP150 Cup Prix Pong pong Pong dengar paip pun dah rasa padu. Belum lagi berentap. Korang dh pernah tengok real ke kat litar. Be...

Drag race ! Lc vs Y15, Sape yang Balik Awal ?
52 Views - 2018-04-23T15:35:16+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Drag race ! Lc vs Y15, Sape yang Balik Awal ? Sejak kemunculan y15 ni ramai pomen lc yang dulu champion kini dah mula balik awal. Ni bkn admin cakap cuma cak...

YSuku Semakin KEJAM 👍! Kips Mengejar Sampai 🚀Meroket
54 Views - 2018-04-22T15:37:37+00:00 By Eliass Abdul Hamid

YSuku KEJAM 👍! Kips Mengejar Sampai 🚀Meroket . Ni semua geng kelompok hadapan ni. Starting relax2 je sekali ada yang dh mula mmg nampak la jahat moto sorang2...

Sukan Malam! Abg Rs150 Berat 130+ Misi Mengejar Kelompok Hadapan
49 Views - 2018-04-20T15:37:42+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Sukan Malam! Abg Rs150 Berat 130+ Misi Mengejar Kelompok Hadapan. Owner masih lagi mencari point2 mengejar kelompok hadapan 💪🏼 Mak aih berat lebih 130 kg mot...

UNB - Feeling | 유앤비 - 감각 [Music Bank Hot Debut / 2018.04.13]
58 Views - 2018-04-19T05:55:15+00:00 By Roziana Burhanuddin

▶ MusicBank Short Clip Play List https://www.youtube.com/playlist?list=PLEC6C5307EE979510 ▶Visit KBS World Official Pages Homepage: http://www.kbsworld.co.kr...

Lama X Fly Camni La Jadinya ? Part Last Lawak 🤣🤣
51 Views - 2018-04-18T14:59:52+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Lama X Fly Camni La Jadinya ? Part Last Lawak 🤣🤣 . Korang rasa apa yang nak disampaikan Mamat ni kah3..Admin haram pun x faham rasanya dia mungkin lama x fly...

Sponsored
FlashJobsMY

Find the job you want! All latest vacancies close to you listed on FlashJobMy. Submit Resume Now.

Sponsored
Assalamualaikum

Semoga Allah permudahkan urusan hari ini... Amin

Top Videos
Famili Tuan Ihsan | Telemovie Raya 2017 - Lakonan Amyra Rosli Dan Aaron Aziz

Famili Tuan Ihsan | Telemovie Raya 2017 - Lakonan ...

BoBoiBoy galaxy - Episode 1 FULL

Attention: All rights/copyrights go to the origina...

Latest Videos
20 Magic Tricks That You Can Do

Subscribe Here: https://goo.gl/bvf29t 8 Funny Slim...

Sponsored
Lirik Lagu Sabahan

Khas untuk peminat muzik sabah untuk mendapatkan lirik-lirik lagu yang baru mahupun yang lama.

Sponsored
Lenso Rim

Original Lenso from Thailand

Sponsored
FlashJobsMY

Find the job you want! All latest vacancies close to you listed on FlashJobMy. Submit Resume Now.

Sponsored
Lenso Rim

Original Lenso from Thailand