Announcement
March 16, 2018 Any enquiry please contact Smalbiz Support Centre via whatsapp through this number : 0163761800

Videos

《Coffee Over Milk》- [Coffee House 韩剧 OST 中字] by T-ARA & SeeYa
69 Views - 2018-03-08T14:37:09+00:00 By Roziana Burhanuddin

Coffee House 韩剧 (咖啡屋) OST 中文字幕 歌名:《Coffee Over Milk》/ 咖啡较之牛奶 演唱:HyoMin (T-ARA),Soyeon (T-ARA) & Boram (SeeYa) [ 歌词:] Darling, darling, darling Oh Honey, hone...

Taeyeon- Can you hear me (들리나요)
53 Views - 2018-03-08T14:33:49+00:00 By Roziana Burhanuddin

Taeyeon - Can you hear me? ------------------------------------------------------------------------------------------------- CJ E&M Music은 아시아 No.1 엔터테인먼트 기업...

Sape laju dia kalah..Asyik laju je, kita layan motor slow lak
62 Views - 2018-03-07T14:55:29+00:00 By Eliass Abdul Hamid

TB : Sabah Moto Day 3.0 .. Pertandingan Lumba Motor Perlahan bagi kategori lelaki dan wanita. Mantap!! motor pun cantik2. Kalau mcm ni xde sape marah kan..ta...

Aduhhh!! Jangan Suka² hati tukar lorong. Siapa salah??
48 Views - 2018-03-05T16:14:30+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Aduhhh!! Jangan Suka² hati tukar lorong. Siapa salah?? Kalau marah maki hamun pun dh tak guna kalau dh jadi mcm ni. Mujur xde yang mati. Pengajaran dan perin...

Terharu !! Menangis terus dia...Boss hadiah moto 135 Lc
51 Views - 2018-03-02T15:39:54+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Terharu !! Menangis terus dia...Boss hadiah moto 135 Lc Difahamkan staff dia ni beliau rajin teramat.. Xpnh berkira penat beliau.. Itu yg dapat reward.. Ape ...

Bye² RR !! RR vs LC V2 ...Padu Exzos King Drag...
54 Views - 2018-03-01T14:53:15+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Bye² RR !! RR vs LC V2 ...Padu wei Exzos King Drag... stim gak dengar exzos ni.. tengah viral sekarang. Harga dh jadi harga yahudi dah dengar cite. Dua orang...

月亮代表我的心 Yue liang dai biao wo de xin 鄧麗君Teresa Teng,pinyin
64 Views - 2018-03-01T01:25:51+00:00 By ELEVIA MONIUN

Pinyin Lyrics Chinese Songs,Sing Along, learn to speak Mandarin. เนื้อเพลงข้อความแบบ Pinyin ของเพลงจีนในการร้องเพลงไปและเรียนรู้ที่จะพูด ภาษา แมนดาริน Lirik ...

NOMBOR BAH by Clarice John Matha -karaoke- HD video
78 Views - 2018-03-01T01:23:00+00:00 By ELEVIA MONIUN

ni lgu karaoke pn buulih tahan...kihooiii.. audio channel_LEFT{minus one}-RIGHT{with Vocal}..

Mirai e- Kiroro - Karaoke - Left Chanel
46 Views - 2018-03-01T01:20:09+00:00 By ELEVIA MONIUN

Reference: https://www.youtube.com/watch?v=11Yw47XKgcI https://id-id.facebook.com/MenulisHurufJepang/posts/452914181428311 http://www.fairul.name.my/uncatego...

Watak Belalang dalam Nujum Pak Belalang adalah anak...
88 Views - 2018-02-27T09:14:06+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Bat Latiff atau Mohd. Ali bin Abdul Latiff yang merupakan anak pasangan Abdul Latiff dan Mariam Baharom, dilahirkan di Singapura pada 10 Jun 1951. Sewaktu ka...

14 filem filem P Ramlee yang tak sempat dibuat
66 Views - 2018-02-27T09:13:08+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Semua rakyat Malaysia rata-rata membesar dengan filem P Ramlee yang lawak santai. Tapi tahukah anda ada 14 filem P Ramlee yang skrip dah siap tapi tak sempat...

Senarai 10 Ke malang an Paling Mahal Dalam Sejarah
65 Views - 2018-02-27T09:11:57+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Kemalangan, tidak kiralah sama ada melibatkan harta benda, kenderaan, bangunan atau apa saja, biasa berlaku di mana-mana sahaja di dunia ini. Namun, berikut ...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
0 Views - 2018-02-27T09:10:12+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
53 Views - 2018-02-27T09:10:04+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
42 Views - 2018-02-27T09:09:46+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
31 Views - 2018-02-27T09:09:35+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
0 Views - 2018-02-27T09:09:31+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
37 Views - 2018-02-27T09:08:45+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 11 Orang Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
37 Views - 2018-02-27T09:07:07+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Pada zaman sekarang, kekayaan diukur dengan sesiapa sahaja yang mempunyai duit dan aset paling banyak. Mari kita lihat siapa 11 orang yang terkaya di Malaysi...

Abah ko nampak ni..Kantoi dengan mak abah tengah FLY !! ... haiishh anak2 :-p
46 Views - 2018-02-26T16:20:40+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Abah ko nampak ni..Kantoi dengan mak abah tengah FLY !! ... haiishh anak2 :-p Baik punya fly sekali mak ayah dok rakam daaa. Bapak siap gelak2 lagi...superm...

Rider Di Serang Lembu 😈 ! Video lebih gempak dari Filem Badang !🤣🤣
61 Views - 2018-02-20T14:56:17+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Rider Di Serang Lembu 😈 ! Video lebih gempak dari Filem Badang !🤣🤣 haree tul la lembu ni cengei pulak dia, abang rider baru nak start ride ko dh pedajal dia....

Sponsored
Lenso Rim

Original Lenso from Thailand

Sponsored
FlashJobsMY

Find the job you want! All latest vacancies close to you listed on FlashJobMy. Submit Resume Now.

Top Videos
Maharaja Lawak Mega 2013 - Minggu 11 - Persembahan Jambu

Episod penuh Maharaja Lawak Mega 2013, http://bit....

Mencintaimu Mr Photographer Episode Akhir

Mencintaimu Mr Photographer Episod Akhir

AF Megastar 2017 Minggu 3 : Marsha - Asmara

Lock screen hp anda dan tonton fullscreen . The of...

Latest Videos
MOWGLI Trailer (2018)

Here is the first trailer for Mowgli

THE MEG Extended Trailer (2018)

Here is an extended Trailer for The Meg

Sponsored
Lenso Rim

Original Lenso from Thailand

Sponsored
Kedamaian

Indah

Sponsored
Lirik Lagu Sabahan

Khas untuk peminat muzik sabah untuk mendapatkan lirik-lirik lagu yang baru mahupun yang lama.

Sponsored
Kedamaian

Indah