Announcement
March 16, 2018 Any enquiry please contact Smalbiz Support Centre via whatsapp through this number : 0163761800

Videos

月亮代表我的心 Yue liang dai biao wo de xin 鄧麗君Teresa Teng,pinyin
50 Views - 2018-03-01T01:25:51+00:00 By ELEVIA MONIUN

Pinyin Lyrics Chinese Songs,Sing Along, learn to speak Mandarin. เนื้อเพลงข้อความแบบ Pinyin ของเพลงจีนในการร้องเพลงไปและเรียนรู้ที่จะพูด ภาษา แมนดาริน Lirik ...

NOMBOR BAH by Clarice John Matha -karaoke- HD video
61 Views - 2018-03-01T01:23:00+00:00 By ELEVIA MONIUN

ni lgu karaoke pn buulih tahan...kihooiii.. audio channel_LEFT{minus one}-RIGHT{with Vocal}..

Mirai e- Kiroro - Karaoke - Left Chanel
38 Views - 2018-03-01T01:20:09+00:00 By ELEVIA MONIUN

Reference: https://www.youtube.com/watch?v=11Yw47XKgcI https://id-id.facebook.com/MenulisHurufJepang/posts/452914181428311 http://www.fairul.name.my/uncatego...

Watak Belalang dalam Nujum Pak Belalang adalah anak...
48 Views - 2018-02-27T09:14:06+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Bat Latiff atau Mohd. Ali bin Abdul Latiff yang merupakan anak pasangan Abdul Latiff dan Mariam Baharom, dilahirkan di Singapura pada 10 Jun 1951. Sewaktu ka...

14 filem filem P Ramlee yang tak sempat dibuat
51 Views - 2018-02-27T09:13:08+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Semua rakyat Malaysia rata-rata membesar dengan filem P Ramlee yang lawak santai. Tapi tahukah anda ada 14 filem P Ramlee yang skrip dah siap tapi tak sempat...

Senarai 10 Ke malang an Paling Mahal Dalam Sejarah
50 Views - 2018-02-27T09:11:57+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Kemalangan, tidak kiralah sama ada melibatkan harta benda, kenderaan, bangunan atau apa saja, biasa berlaku di mana-mana sahaja di dunia ini. Namun, berikut ...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
0 Views - 2018-02-27T09:10:12+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
39 Views - 2018-02-27T09:10:04+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
31 Views - 2018-02-27T09:09:46+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
24 Views - 2018-02-27T09:09:35+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
0 Views - 2018-02-27T09:09:31+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 7 Orang Melayu Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
26 Views - 2018-02-27T09:08:45+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Berdasarkan kedudukan (ranking) senarai 50 orang terkaya di Malaysia pada tahun 2017 yang diterbitkan oleh majalah perniagaan popular Forbes, (www.forbes.com...

Senarai 11 Orang Malaysia Paling Kaya Tahun 2017
27 Views - 2018-02-27T09:07:07+00:00 By Mohd Sham Zurinda Hassan

Pada zaman sekarang, kekayaan diukur dengan sesiapa sahaja yang mempunyai duit dan aset paling banyak. Mari kita lihat siapa 11 orang yang terkaya di Malaysi...

Abah ko nampak ni..Kantoi dengan mak abah tengah FLY !! ... haiishh anak2 :-p
34 Views - 2018-02-26T16:20:40+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Abah ko nampak ni..Kantoi dengan mak abah tengah FLY !! ... haiishh anak2 :-p Baik punya fly sekali mak ayah dok rakam daaa. Bapak siap gelak2 lagi...superm...

Rider Di Serang Lembu 😈 ! Video lebih gempak dari Filem Badang !🤣🤣
44 Views - 2018-02-20T14:56:17+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Rider Di Serang Lembu 😈 ! Video lebih gempak dari Filem Badang !🤣🤣 haree tul la lembu ni cengei pulak dia, abang rider baru nak start ride ko dh pedajal dia....

Jilakee, Padu Pikap vs Y15zr VS Kawasaki ZX6 !! Sape Winner?
43 Views - 2018-02-19T14:54:58+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Yamaha Y15ZR (Spec 65) VS Kawasaki ZX6 636 (Spec racing otr). Dengar bunyi menjerit tu ..perghhhh garang len mcm y15. Lantak korang la caye ke tak x janji ad...

Geng Retro Konvoi 👍, Roy Roy Hatikau Keras !!
38 Views - 2018-02-18T15:11:55+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Geng Retro Konvoi 👍, Roy Roy Hatikau Keras !! Moto apa yang korang nampak?? helmet pun cantik hiii mereciks habis. Zaman 80-90 dulu dh jadi fenomena gaya cam...

BoA 보아 'Girls On Top' MV
39 Views - 2018-02-17T04:23:47+00:00 By Roziana Burhanuddin

Listen and download on iTunes & Apple Music https://itunes.apple.com/us/album/girls-on-top/1061841737 BoA Official http://boa.smtown.com http://www.youtube....

BoA 보아 'My Name' MV
42 Views - 2018-02-17T04:22:31+00:00 By Roziana Burhanuddin

Listen and download on iTunes & Apple Music, Spotify, and Google Play Music https://itunes.apple.com/us/album/my-name-the-4th-album/id1061839087 #BoA #보아 #My...

BoA 보아 '내가 돌아 (NEGA DOLA)' MV
37 Views - 2018-02-17T04:17:39+00:00 By Roziana Burhanuddin

BoA's '내가 돌아 (NEGA DOLA)' has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music, Spotify, and Google Play Music http://smarturl.it/BoA_NEGADOLA BoA ...

Yes Boss Raya
27 Views - 2018-02-17T04:10:53+00:00 By Roziana Burhanuddin

This is "Yes Boss Raya" by Drama2013 on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Sponsored
JOM PERGI SINGAPORE HANYA 129

PROMOSI HEBAT!!! Terbuka kepada 10 orang pertama sahaja. Di ulangi 10 orang pertama sahaja!!!

Sponsored
Assalamualaikum

Semoga Allah permudahkan urusan hari ini... Amin

Top Videos
Maharaja Lawak Mega 2013 - Minggu 11 - Persembahan Jambu

Episod penuh Maharaja Lawak Mega 2013, http://bit....

AF Megastar 2017 Minggu 3 : Marsha - Asmara

Lock screen hp anda dan tonton fullscreen . The of...

Best BAD DAD Fails of 2016

It's an all bad dad themed weekly compilation feat...

Latest Videos
Sponsored
Lirik Lagu Sabahan

Khas untuk peminat muzik sabah untuk mendapatkan lirik-lirik lagu yang baru mahupun yang lama.

Sponsored
FlashJobsMY

Find the job you want! All latest vacancies close to you listed on FlashJobMy. Submit Resume Now.

Sponsored
Lirik Lagu Sabahan

Khas untuk peminat muzik sabah untuk mendapatkan lirik-lirik lagu yang baru mahupun yang lama.

Sponsored
Assalamualaikum

Semoga Allah permudahkan urusan hari ini... Amin