Announcement
March 16, 2018 Any enquiry please contact Smalbiz Support Centre via whatsapp through this number : 0163761800

Videos

Tercabar tak? Sis 125z kuning kasi perangat time starting ๐Ÿค˜๐Ÿ˜
107 Views - 2017-12-29T15:53:30+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Tercabar tak? Sis 125z kuning kasi perangat time starting ๐Ÿค˜๐Ÿ˜ Zaman dulu2 tak pernah termimpi tengok minah2 moto buat camni , semua naik sopan je walau moto a...

Sape kena? Malam Minggu X1R Berentap Dengan Y15ZR
78 Views - 2017-12-28T15:47:40+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Sape kena? Malam Minggu X1R Berentap Dengan Y15ZR (APK) Kedudukan :- 1: Y15zr 2: X1R 3.Y15zr 4: LC 5:Y15 Kredit: Jacosa_Racing Untuk lebih banyak video menar...

Enjin sejuk ๐Ÿ˜‚guna minyak masak Seri Murni je untuk enjin motosikal
106 Views - 2017-12-25T15:32:26+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Enjin sejuk ๐Ÿ˜‚guna minyak masak Seri Murni je untuk enjin motosikal. Ramai org xpercaya minyak masak boleh guna untuk engine kan....hahaha...Boleh je dia paka...

Cute baby eating like machine - 3 years of chowing down
108 Views - 2017-12-24T18:16:22+00:00 By Mohd Azizi S

I wish my children would eat that way. The food might seem alot but very healthy

Kriss King !! berderet eh Y15zr & Rs150r kat belakang kena tapau
90 Views - 2017-12-24T14:54:37+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Kriss King !! berderet eh Y15zr & Rs150r kat belakang patut la Fasha Sandha suka naik kriss. Pasni harga kriss akan naik jadi harga yahudi mcm rxz la kot. Ab...

JONGHYUN ์ข…ํ˜„ 'Lonely (Feat. ํƒœ์—ฐ)' MV
97 Views - 2017-12-21T07:41:14+00:00 By Roziana Burhanuddin

JONGHYUN's new album '์ข…ํ˜„ ์†Œํ’ˆ์ง‘ '์ด์•ผ๊ธฐ Op.2' (Story Op.2)' has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music, Spotify, and Google Play Music: http://...

WowApp: Earn money through your browser Chrome and Mozilla!
156 Views - 2017-12-20T20:17:32+00:00 By Mohd Azizi S

Install Smart Web on your browser and start earning by browsing the internet, reading news or shopping online. What are you waiting for? Join here! https://w...

Wak Leleh le le le, Seronok kau yeee dah setel isi minyak...Fly tu x tahan !!
93 Views - 2017-12-20T14:52:38+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Wak Leleh le le le, Seronok kau yeee dah setel isi minyak...Fly tu x tahan !! Bila harga minyak turun dh isi minyak penuh motor kau apa lg fly la haha...Kora...

Peniup Suling Kota Hamelin - dongeng bahasa indonesia - dongeng anak -4K UHD -Indonesian Fairy Tales
85 Views - 2017-12-20T13:52:12+00:00 By REMME PIANG

Peniup Suling Kota Hamelin - Pied Piper Of Hamelin in Indonesian - dongeng bahasa indonesia - dongeng anak - cerita2 dongeng indonesia - dongeng - dongeng an...

Parody Baby Shark Song Dance Upin Ipin Terbaru
109 Views - 2017-12-20T13:49:07+00:00 By REMME PIANG

Parody Baby Shark Song Dance versi Upin Ipin Terbaru Subscribe Now Free..!!! http://www.youtube.com/channel/UC458NCjt7NAqz8mDoywNLSw?sub_confirmation=1 Menge...

Pengulas lawak ! Cup Prix Highway LPT 125z Vs y15zr
80 Views - 2017-12-19T16:25:40+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Pengulas lawak ! Live dari atas jalan, Cup Prix Highway LPT 125z Vs y15zr. Abg pengulas bnyk lupa dialog..hahaha terhibur tngk abg pengulas ni spontan je abi...

Padu Teruk ๐Ÿค˜ Boleh tahan JAHAT bunyi Rs150 ni
86 Views - 2017-12-17T15:07:55+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Padu Teruk ๐Ÿค˜ Boleh tahan JAHAT bunyi Rs150 ni, ada geng rs150r tak yang tengah tengok video ni. Mcm bunyik rxz dgn bass lebih pun ada๐Ÿ˜„orang cakap twincam bol...

Sagat Lutut di Bukit Fraser, Skill Last tu Mantap Bro !!! โ˜๏ธ๐Ÿ‘
114 Views - 2017-12-14T15:25:25+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Sagat Lutut Bukit Fraser, Skill Last tu Mantap Bro !!! โ˜๏ธ๐Ÿ‘ Fulamak dia punya corner padu padu ! Kalau moto bikin lom tentu dok depan lagi kalau member pandai...

Babi Sungguh! Sedapยฒ ride tetiba oink oink melintas, redo je la tergolek
139 Views - 2017-12-12T16:27:42+00:00 By Eliass Abdul Hamid

Babi Sungguh! Sedapยฒ ride tetiba oink oink melintas, redo je la tergolek. Babi punya babi. Nasib baik brader tu tak kena sondol gan kenderaan lain. Harap2 br...

TWICE "Heart Shaker" M/V
145 Views - 2017-12-12T12:43:19+00:00 By Roziana Burhanuddin

TWICE(ํŠธ์™€์ด์Šค) "Heart Shaker" M/V The 1st Album : Repackage "Merry & Happy" iTunes & Apple Music https://itunes.apple.com/album/merry-happy/1323890122 TWICE Off...

7 Healthy Benefits Of Banana Fruit
119 Views - 2017-12-12T05:18:23+00:00 By Hadi Jasni

Banana fruit provides variety of vitamins and minerals. This fruit is commonly available across the globe and this humble fruit gives you more health benefit...

Ariana Grande - Greedy (izo Lyrics)
121 Views - 2017-12-11T05:39:43+00:00 By Roziana Burhanuddin

Ariana Grande may be greedy for your love, but weโ€™re greedy for her style! What are you greedy for? Let us know in the comments below. Subscribe to DanceOn!โ–บ...

After Effect Tutorial - Membuat Animasi Box Title Motion Graphics๐Ÿ‘Œ
108 Views - 2017-12-10T17:09:19+00:00 By Gdon Share

Hai... Hari ini, saya ingin mengongsikan anda tentang bagaimana cara membuat animasi ringkas mengenai motion box title. Ia adalah bentuk 2d flat, but kita bo...

RED VELVET - PEEKABOO + INTRO + RED FLAVOR @ 2017 MELON MUSIC AWARDS / MMA
292 Views - 2017-12-09T14:35:04+00:00 By Roziana Burhanuddin

all huge Hello! I am a lover of the drama and k-pop from Kazakhstan I will release video with new or best drama 2016-2017 besides, there will be popular K-PO...

[MV] Song Ji Eun(์†ก์ง€์€) (Secret) _ Person who I miss(๋ณด๊ณ  ์‹ถ์€ ์‚ฌ๋žŒ) (๋น›๋‚˜๊ฑฐ๋‚˜ ๋ฏธ์น˜๊
117 Views - 2017-12-09T14:19:26+00:00 By Roziana Burhanuddin

[MV] Song Ji Eun(์†ก์ง€์€) (Secret(์‹œํฌ๋ฆฟ)) _ Person who I miss(๋ณด๊ณ  ์‹ถ์€ ์‚ฌ๋žŒ) (SHINE OR GO CRAZY(๋น›๋‚˜๊ฑฐ๋‚˜ ๋ฏธ์น˜๊ฑฐ๋‚˜) OST Part.2) *English subtitles are now available. :D (Please ...

Sponsored
JOM PERGI SINGAPORE HANYA 129

PROMOSI HEBAT!!! Terbuka kepada 10 orang pertama sahaja. Di ulangi 10 orang pertama sahaja!!!

Sponsored
Ceria rasa

Ulaman alam

Latest Videos
20 COOL 1-MINUTE HAIRSTYLE HACKS

Learn how to make great-looking hairstyles in just...

Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR ๐Ÿ˜‰๐Ÿ™ˆ

Nak tumpang ? Seat Belakang Masih Kosong, Awek RR ...

Zai Terejal, Cakap nak ride santai, sekali kena bantai potong berjemaah

Zai Terejal, Cakap nak ride santai, sekali kena ba...

Sponsored
Assalamualaikum

Semoga Allah permudahkan urusan hari ini... Amin

Sponsored
Pakar Bisnes

Berkongsi dan merungkai bagaimana memulakan bisnes dengan cara yang betul..

Sponsored
FlashJobsMY

Find the job you want! All latest vacancies close to you listed on FlashJobMy. Submit Resume Now.

Sponsored
Lirik Lagu Sabahan

Khas untuk peminat muzik sabah untuk mendapatkan lirik-lirik lagu yang baru mahupun yang lama.